beleef het groene hart
van nederland

06 17 00 94 43

-

info@ruygeborg.nl

De Lopifit

De Lopifit is een combinatie tussen een fiets, step en een loopband. Op deze elektrisch ondersteunde loopbandfiets zitten, om de vaart er goed in te houden, in totaal 6 versnellingen. Bij De Ruygeborg hoeve is dit voertuig exclusief te huur en zijn er ook diverse tours te volgen.

Prijs: € 20,-  incl route 
Duur: ca. 1.5 uur

Opstarten als een step; één been zet af en voilà daar ga je. Rijden als een fiets; maar dan lopend. Doordat je loopt op de loopband, beweeg je je voort. Krijg je het foefje door dan zoef je rond de Nieuwkoopse plassen of langs de molen Viergang in Aarlanderveen want de maximale snelheid van een Lopifit is wel 25 km per uur. Moet je dan hardlopen? Welnee, je loopt gewoon 4 á 5 km per uur. De truc is dat er 6 standen zitten op de fiets; 2 x low, 2 x medium en 2 x high. De snelheid van de loopband is hiermee te regelen en je bepaalt dus zelf het tempo. Probeer het zelf gewoon maar eens!
Loop-je-fit

Ongemerkt sport je wat af op de Lopifit. Dat kan ook niet anders, want je bent zelf de belangrijkste motor. Daarnaast is de ‘fun-factor’ erg hoog én je hebt veel bekijks. De Lopifit is een Nederlandse uitvinding.

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief