beleef het groene hart
van nederland

06 17 00 94 43

-

info@ruygeborg.nl

Bonbons maken

Eerst aan de slag en daarna met elkaar theeleuten. Na een uitleg en demonstratie van de chef gaan de handen uit de mouwen. We beginnen met het temperen (kristallisatie) van de gesmolten chocolade. Daarna leren wij u diverse technieken en maakt u verschillende soorten bonbons: Snijbonbons met bijvoorbeeld een vulling van mint of marsepein. Gietbonbons (gevulde bonbons) met verschillende vullingen zoals: hazelnoot, karamel. Truffels met heerlijke likeur aroma’s. Dessert bakjes

Of de nieuwe trend in chocolade, de zogenoemde kruidige bonbonworkshop met ongewone, spannende en vooral aantrekkelijke vullingen zoals: basilicum, peper, lavendel en zelfs kaas.

De gemaakte bonbons krijgt u uiteraard mee naar huis (gemiddeld 750 gram p.p.) in een luxe doosje. Daarnaast krijgt u nog een vouwdoosje om de rest van de bonbons te verpakken. Tevens krijgen alle gasten na afloop een boekje met recepten.

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief