beleef het groene hart
van nederland

06 17 00 94 43

-

info@ruygeborg.nl

Strandtassen pimpen

Krijg het ultieme zomergevoel met de workshop strandtassen pimpen!

Prijs: € 29,95 per persoon.
Duur: 2 uur
Vanaf minimaal: 10 personen

Deze rieten tassen zijn super hip en heel handig in gebruik. De basis van deze workshop strandtassen pimpen is een naturel kleurige rieten tas met een lang of kort hengsel. De tassen zijn oersterk, dus zeer geschikt om een boodschap mee te doen. En natuurlijk ideaal, om mee naar het strand te gaan.

Programma
U wordt ontvangen in onze Kapberg.
Wij zorgen ervoor dat de werktafels voor u klaar staan. Bij mooi weer verzorgen wij de workshop buiten, bij minder weer gaan we lekker naar binnen.

Strandtas pimpen doen we met veel verschillende materialen. Band, kant, lint, kralen, draad, bloemen, veertjes, applicaties …. te veel om op te noemen. Daarnaast is er ook een verftafel, om uw tas nog verder mee af te pimpen. U bepaalt zelf welke stijl u gaat maken, van Ibiza style en hippie, tot heel strak en rustig.

De workshop strandtassen pimpen is super leuk als vrijgezellenuitje of als onderdeel van een bedrijfsuitje in het Groene Hart.

Wij helpen u tijdens de workshop graag, als u wat assistentie nodig heeft. Uiteindelijk is het resultaat een unieke strandtas, waar er maar één van is!

 

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief