beleef het groene hart
van nederland

06 17 00 94 43

-

info@ruygeborg.nl

Vergaderen

Kom vergaderen in het groen bij de Ruygeborg Hoeve

De Ruygeborg Hoeve is een ideale locatie om te vergaderen in het groen. Onze locatie is geschikt voor trainingen, workshops, lezingen, congressen en seminars. 

Het bijzondere complex beschikt over vier verschillende gebouwen en een terras met uitzicht over het weidse, groene landschap: Natuurgebied de Ruygeborg. Dit maakt de Ruygeborg Hoeve een ideale locatie voor vergaderingen, trainingen, seminars, congressen of andere zakelijke evenementen.

Het is mogelijk onze Kapberg, Hooiberg, Loopstal of restaurant te huren voor uw zakelijke evenement. Deze bijzondere vergaderruimtes zorgen ervoor dat er tijdens de vergaderingen een unieke informele sfeer heerst. Uw vergadering zal niet meer in een kaal kantoorgebouw plaatsvinden, maar in een sfeervolle ruimte, aan de rand van een natuurgebied.

Catering

Tijdens de bijeenkomst heerlijk met elkaar lunchen of afsluiten met een overheerlijke barbecue? Dat kan! Wij verzorgen diverse lunchbuffetten en barbecues.  Kijk bij onze vergaderarrangementen voor de mogelijkheden. 

Bent u werkzaam in een non-profit organisatie? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden van een speciaal tarief.

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief